Pålidelig sikring mod reparationsomkostninger

CarGarantie

Det er noget helt specielt at købe en bil. Vi håber, at du er glad for din beslutning fremover. Dertil hører, at du føler dig tryg på alle veje. Med forsikringsprodukter fra THINGVAD AUTO er du pålideligt beskyttet mod uventede reparationsomkostninger.

Det er en tillidssag at købe en brugt bil. Derfor går din forhandler ikke på kompromis her. Din bil er blevet testet grundigt og er klargjort professionelt. Men selv ved omhyggelig pleje kan der opstå situationer, der kræver reparation. For at uventede reparationsomkostninger ikke skal slå bunden ud af budgettet, har vi et tilbud til dig: Med en CarGarantie er du pålideligt beskyttet mod økonomiske overraskelser. Start nu!

Ydelser, der lønner sig:

  • Omfattende sikring mod reparationsomkostninger
  • Likviditetssikring i tilfælde af reparation
  • Gælder i hele Europa
  • Høj planlægningssikkerhed
  • Din bils værdi forøges
  • Du skal ikke lægge penge ud ved en forsikringssag

Sådan bremser du reparationsomkostningerne

CarGarantie tilbyder et bredt spektrum af forsikringsprogrammer. Alt efter krav og sikkerhedsbehov kan du vælge mellem forskellige produkter som f.eks. et modulomfang, der dækker de vigtigste og dyreste dele, eller et komplet omfang, der dækker alle elektroniske og mekaniske komponenter, dog med få undtagelser såsom typiske sliddele. Også dækningsperioderne er forskellige fra produkt til produkt – forsikringerne kan tegnes for 12 eller 24 måneder. Det er nemlig vigtigt for os, at du får lige præcis det, du vil have. Du kan du få nærmere oplysninger hos din forhandler.

TØV IKKE MED AT KONTAKE OS

Vi er altid parat til en snak

Vi står til rådighed for dig, der ønsker at gøre bilhandlen hurtig, overskuelig og nem. Forsikring kan vi også hjælpe med.

Telefon:  40 81 89 89
info@thingvad-auto.dk